dinsdag 28 september 2021

Alles over Dordrecht

Dordrecht.net geeft herkenbare ruimte aan: Mijn mening

21 november 2009

DORDRECHT - De stad Dordrecht is een veelkleurige stad met meer dan honderd nationaliteiten. De nieuwssite Dordrecht.net wil ook een spiegel zijn van deze gemeenschap. Enerzijds wordt nieuws gebracht, waarbij wordt gestreeft naar zorgvuldige berichtgeving. Daarbij wordt gewerkt volgens normale journalistieke beginselen. Via CONTACT kan nieuws worden aangeleverd.

Daarnaast zal Dordrecht.net op een herkenbare manier ruimte bieden aan nieuwe berichten die passen onder de noemer MIJN MENING. 

Het eerste bericht is gepubliceerd op donderdag 19 november en zal in het archief van Dordrecht.net zichtbaar blijven.

We willen deze berichtgeving herkenbaar brengen. Elk bericht begint met als inleiding (mijn mening met de naam van de schrijver of schrijfster). Onder aan het bericht zal nadere informatie worden gegeven over de persoon, zodat het oordeel over het bericht verder aan de lezer wordt overgelaten.

De nieuwssite Dordrecht.net staat open voor bijdragen, die om binnen de zorgvuldigheids-eisen van Dordrecht.net passen, wel aan bepaalde eisen dienen te voldoen. Voorop staat wel, dat Dordrecht.net gezien het groeiend aantal dagelijkse bezoekers ruimte biedt aan vrijheid van meningsuiting.  Naast Dordrecht.net bestaat in een aantal andere plaatsen ook een nieuwssite. Zie elders op deze portaalpagina.

Lees meer over:

dordrecht.net mijn mening
Deel dit bericht met je vrienden!