Wednesday 22 September 2021

Alles over Dordrecht

Twee winkeldieven in een klap aan het P.A. de Kokplein

20 november 2009

DORDRECHT - Een 18-jarige vrouw zonder vast woon- of verblijfplaats is donderdagmiddag 19 november aangehouden voor winkeldiefstal. De vrouw werd door een beveiligingsbeambte betrapt toen zij bij een supermarkt aan het P.A. de Kok-plein enkele tientallen dvd’s wilde meenemen zonder deze te betalen. De politie kwam ter plaatse en hield de vrouw aan.

Terwijl de vrouw werd aangehouden, betrapte de beveiligingsbeambte ook een 24-jarige man uit Dordrecht op winkeldiefstal in dezelfde supermarkt. De man wilde enkele levensmiddelen meenemen zonder deze te betalen. Agenten hebben hierop ook de man aangehouden. De man en vrouw zijn meegenomen naar het politiebureau.

Lees meer over:

winkeldiefstal pa de kokplein
Deel dit bericht met je vrienden!