dinsdag 28 september 2021

Alles over Dordrecht

Jongen aangehouden op de Dordwijklaan voor bezit wapenstok

20 november 2009

DORDRECHT - Een 16-jarige jongen uit Dordrecht is donderdagmiddag 19 november aangehouden voor het bezit van een wapenstok. De jongen reed met zijn bromfiets over de Dordwijklaan toen een agent hem voor een controle staande wilde houden. Toen de agent de jongen een stopteken gaf, keerde de jongen en probeerde er vandoor te gaan.

Een agent verderop wist de jongen alsnog staande te houden. Bij het controleren van de bromfiets troffen de agenten in de buddyseat een wapenstok aan. Hierop is de jongen aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. De scooter werd getest op een testbank en bleek een te hoge constructiesnelheid te hebben. Na verhoor is de jongen heengezonden. De politie heeft proces-verbaal opgemaakt.

Lees meer over:

bromfiets dordwijklaan
Deel dit bericht met je vrienden!