dinsdag 28 september 2021

Alles over Dordrecht

Wilco den Boer verkozen tot Handhavingstalent 2009

20 november 2009

DORDRECHT - De vierdejaars student Natuur, Milieu en Ruimte, Dordtenaar Wilco den Boer, is vandaag op de landelijke Themadag Ruimtelijke Ingrepen en Natuur in Apeldoorn verkozen tot Handhavingstalent van het jaar 2009. Hij liet daarbij de twee andere genomineerden, studenten van de HAS Den Bosch en van een andere MBO-opleiding Milieukunde, achter zich. Wilco heeft een laptop gewonnen en mag meelopen met een Milieuhandhaver, waarbij o.a. een helicoptervlucht op het programma staat. De wedstrijd werd georganiseerd door het Landelijk Overleg Milieuhandhaving (LOM).
 
Het Prinsentuin College heeft Wilco den Boer voorgedragen op basis van zijn succesvolle stage in 2008 bij de Milieudienst Zuid-Holland Zuid in Dordrecht. De organisatie van de wedstrijd heeft een filmpje gemaakt, dat is vertoond tijdens de Themadag. Ook is aan de drie genomineerden aandacht besteed in het vakblad Handhaving.

Lees meer over:

themadag Wilco den Boer LOM
Deel dit bericht met je vrienden!