dinsdag 28 september 2021

Alles over Dordrecht

Bekende top vijf bij Dordtse combinatie ChristenUnie - SGP

19 november 2009

DORDRECHT - De kandidatenlijst van de combinatie ChristenUnie/SGP voor de raadsverkiezingen telt aan de top vijf bekende namen. Wethouder A.Kamsteeg is  als lijsttrekker aangewezen (bloedgroep ChristenUnie).

Daarna volgen B.Staat (SGP), A. Hoogerduin (Christenunie) en Pieter Verhoeve (SGP).  Fractievleider H.Mostert (SGP) verdwijnt binnenkort na meer dan 25 jaar van het politieke toneel.  Staat en Hoogerduin zitten al in de raad. Verhoeve volgt 2 februari 2010 Mostert op. Op de vijfde plaats staat Sandra Catsburg, die al fractiesecretaris is van Christenunie/SGP.  De partij spreekt van een verjonging maar met mensen die al meelopen dus vertrouwd zijn met de Dordtse politiek. Christenunie/SGP maakt ook vanaf 2002 deel uit van het dagelijks bestuur van de stad.

Deel dit bericht met je vrienden!