Thursday 16 September 2021

Alles over Dordrecht

,,Installatie nieuwe burgemeester van Dordrecht 2 februari 2010

18 november 2009

DORDRECHT - Volgens het door de gemeente Dordrecht zelf gemaakte en bekend gemaakte vergaderschema zal de nieuwe burgemeester van Dordrecht op dinsdag 2 februari worden geinstalleerd. De procedure om een opvolger voor R.Bandell te vinden loopt, maar zeker is nog niet dat de nieuwe man of vrouw per 1 februari zal zijn benoemd.  Als het meer tijd kost, zal de installatie kunnen opschuiven.

Bandell zal op dinsdag 5 januari zijn laatste nieuwjaarstoespraak houden. De nestor van de gemeenteraad, Henk Mostert (Christenunie/SGP) zal hem dan ook voor de laatste keer antwoorden. Mostert wordt in elk geval op 2 februari opgevolgd door Pieter Verhoeve.

Deel dit bericht met je vrienden!