dinsdag 28 september 2021

Alles over Dordrecht

PvdA en Beter voor Dordt druk met wijkbezoeken

16 november 2009

DORDRECHT - De PvdA bezocht afgelopen weekeinde de Staart en zal op 12 december Sterrenburg en Dubbeldam aandoen. Beter voor Dordt komt woensdag naar Oud en Nieuw Krispijn toe. Berichten uit de verkiezingscampagne:

Zaterdag 14 november 2009 was de PvdA op bezoek op De Staart. In een aantal straten is er huis aan huis aangebeld om met bewoners in gesprek te gaan over hun eigen woonbuurt. Over het algemeen waren er heel plezierige gesprekken. Vooral bij huurwoningen waren er klachten over het feit dat de buurt achteruit gaat en dat er overlast is. Sommige bewoners willen dan ook verhuizen. In andere straten (meer koopwoningen) was men zeer tevreden over hun eigen wijk: vlak bij centrum, vlak bij de weg en ook vlak bij de natuur en kon men eigenlijk niets negatiefs verzinnen. Voor de PvdA is leefbaarheid van buurten een belangrijk onderwerp. Op zaterdag 12 december bezoeken we Sterrenburg en Dubbeldam.

Op woensdag 18 november brengt de fractie Beter Voor Dordt een uitgebreid bezoek aan Oud en Nieuw Krispijn. We willen met de bewoners van Krispijn in gesprek over hun waardering van de leefbaarheid in de wijk. We starten we ons werkbezoek om 13.00 uur vanaf de Hendrikstraat / Emmaplein; rond 14.15 uur zijn we op het Paulusplein en daarna bezoeken we het Krispijnse Vierkant en de nieuwbouwprojecten rond de Gouverneurstraat en J. Marisstraat. We willen ons bezoek afsluiten met een bezoek aan het jongerencentrum aan de Patersweg. Tijdens ons werkbezoek gaan we graag met u in gesprek over uw ervaringen in de wijk. Loopt u een stukje met ons mee?


Deel dit bericht met je vrienden!