Friday 17 September 2021

Alles over Dordrecht

Man ernstig gewond aan de Pluvierstraat; politie zoekt getuigen

16 november 2009

DORDRECHT - Een 30-jarige man uit Dordrecht is in de nacht van zaterdag 14 op zondag 15 november mishandeld in de omgeving van de Pluvierstraat. Zijn vrouw lag al te slapen, toen zij rond middernacht wakker werd van een geluid. Toen zij poolshoogte ging nemen trof zij buiten de woning haar gewonde man aan.

De man is met zwaar lichamelijk letsel naar het ziekenhuis gebracht. De aanleiding en toedracht van het incident is nog onduidelijk. De politie is een onderzoek gestart en verricht o.a. buurtonderzoek om meer informatie te achterhalen.
Mensen die iets hebben gezien of gehoord dat met het incident te maken kan hebben, worden verzocht om contact op te nemen met de politie via 0900 8844 of via Meld Misdaad Anoniem, 0800 7000.

Deel dit bericht met je vrienden!