Friday 17 September 2021

Alles over Dordrecht

Meisje valt van fiets na klap in het gezicht

16 november 2009

DORDRECHT - Een 14-jarig meisje uit Dordrecht fietste vrijdagochtend 13 november rond 9.00 uur met een vriendin over de Maria Montessorilaan toen zij door een onbekende jongen in haar gezicht werd geslagen en ten val kwam. Het meisje was de jongen eerder met twee andere jongens bij een verkeerslicht op de kruising Nassauweg/VN Tunnel tegengekomen en had hen op groen licht gewezen.

Toen het meisje en haar vriendin de jongens even later voorbij fietsten, begonnen de jongens tegen haar te schelden. Een van hen kwam achter het meisje aan en gaf haar een klap in het gezicht, waardoor ze ten val kwam. Het meisje werd voor onderzoek per ambulance naar een ziekenhuis in Dordrecht gebracht. Door de val liep zij verwondingen op in haar gezicht. Het meisje heeft aangifte gedaan van mishandeling.

De politie is op zoek naar getuigen van het incident en vraagt hen te bellen naar 0900-8844 (lokaal tarief).

Deel dit bericht met je vrienden!