Wednesday 22 September 2021

Alles over Dordrecht

Stemming op website Beter voor Dordt: ,,Massaal tegen bouwen in Dordts buitengebied.

14 november 2009

DORDRECHT - De poll of stemming op de website van Beter voor Dordt over wel of niet buiten in het buitengebied van Dordrecht laat aan duidelijkheid niet te wensen over. De bezoekers van de site zijn massaal tegen bouwen in het Dordts buitengebied. Daarmee wordt vooral de Zuidpolder bedoeld. Al bijna duizend mensen hebben volgens de gegevens op de poll hun stem uitgebracht.  Dat is sterk in tegenstelling met de huidige verhoudingen in de Dordtse politiek:

De meerderheid van de gemeenteraad heeft groen licht gegeven om verdere plannen te maken voor bouwplannen in het groen. Voor Beter voor Dordt staat het licht op rood. De tussenstand op de poll geeft het volgende beeld:

Meer nieuws en achtergronden vanuit de visie van Beter voor Dordt op de website: www.betervoordordt.nl. De partij trekt op de eigen website de eigen conclusie dat BVD de zuidpolder echt groen wil houden:

Zie ook:

Lees meer over:

BVD zuidpolder
Deel dit bericht met je vrienden!