maandag 27 september 2021

Alles over Dordrecht

Politie houdt verdachte seksueel misdrijf aan

12 november 2009

DORDRECHT - Het rechercheteam dat onderzoek doet naar een seksueel misdrijf waarbij op 27 oktober jl. een 14-jarige meisje het slachtoffer was geworden, heeft een verdachte aangehouden. Het gaat een 26-jarige inwoner van Dordrecht. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij dit misdrijf.

Een 14-jarig meisje werd 27 oktober jl. op de Zuidendijk het slachtoffer van een seksueel misdrijf, waarbij zij seksuele handelingen moest dulden van een man met een lichtkleurige bestelauto. Naar aanleiding van dit incident heeft de politie de afgelopen weken onder andere een passantenonderzoek en een buurtonderzoek verricht.

Mede hierdoor meldde een tweede slachtoffer zich die vertelde op 24 oktober lastig te zijn gevallen door een jongeman met een lichtkleurige bestelauto. Na gedegen rechercheonderzoek kon uiteindelijk op woensdagavond 11 november de verdachte worden aangehouden. Hij is in verzekering gesteld en de politie onderzoekt of hij ook betrokken is geweest bij soortgelijke feiten. De verdachte wordt op 13 november voorgeleid aan de Rechter-Commissaris.

Deel dit bericht met je vrienden!