maandag 27 september 2021

Alles over Dordrecht

Man bedreigd en stoort zijn ex-vriendin aan de Crabbehof

11 november 2009

DORDRECHT - De politie heeft op dinsdagmiddag 10 november een 40-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats aangehouden op verdenking van bedreiging van zijn ex-vrouw. Hij viel haar lastig op haar woonadres in de wijk Crabbehof. Ondanks dat de vrouw niet open wilde doen, bleef hij haar lastig vallen aan de deur en haar bedreigen.

De politie werd daarop gealarmeerd die de man aanhield en insloot. De vrouw heeft aangifte van bedreiging gedaan. Eerder die dinsdagmorgen werd de man ook al aangehouden in de omgeving van zijn ex-vrouw wegens openbare dronkenschap en het veroorzaken van overlast.

Lees meer over:

bedreiging overlast crabbehof
Deel dit bericht met je vrienden!