maandag 27 september 2021

Alles over Dordrecht

Man geeft valse naam op maar wordt bijna direct betrapt

11 november 2009

DORDRECHT - De politie heeft in de nacht van dinsdag 10 november op woensdag 11 november een 26-jarige man uit Almere aangehouden op de Lijnbaan in Dordrecht. De man stond wat vreemd geparkeerd en surveillerende agenten spraken hem hier op aan. De man reageerde hier geïrriteerd op waarop de politie hem, mede gezien het nachtelijke tijdstip, om een id-bewijs vroeg. Dit had hij niet bij zich, wel gaf hij een naam op.

Hij werd daarop meegenomen naar het politiebureau waar zijn identiteit werd vastgesteld aan de hand van een paspoort dat toch boven water kwam. Hieruit bleek dat hij een valse naam had opgegeven. Hiervoor wordt proces-verbaal opgemaakt.  Ook bleek dat hij nog een straf van 21 dagen gevangenis moet uitzitten.

Lees meer over:

controle lijnbaan
Deel dit bericht met je vrienden!