dinsdag 28 september 2021

Alles over Dordrecht

Robert Klaassen nieuw raadslid voor de PvdA

9 november 2009

DORDRECHT - Robert Klaassen zal m.i.v. 10 november 2009 voor een korte periode het nieuwe raadslid zijn voor de PvdA tot aan de verkiezingen. Hij heeft zich namelijk niet kandidaat gesteld voor de nieuwe periode. Mesudiye Zengin (die burgerraadslid was) heeft aangegeven geen raadslid te willen worden na het overlijden van Hilton Weidema en ook het burgerraadslid op te moeten geven wegens persoonlijke omstandigheden. 

Harry Kraaieveld en Maarten van Hulst (voor de PvdA Dagelijks Bestuurder in Waterschap Hollandse Delta) die na Mesudiye in 
aanmerking kwamen, hebben aangegeven wegens drukke werkzaamheden geen raadslid te kunnen zijn.

Robert Klaassen: "In 1954 ben ik geboren in het Brabantse dorp Wouw in een gezin van drie kinderen. Kort daarna verhuisden we naar Rotterdam. Daar ben ik opgegroeid. Na mijn middelbare schooltijd heb ik eerst een opleiding Nederlands gevolgd, en daarna in het buitenland een Theateropleiding. Ik was lange tijd werkzaam in de cultuursector. De laatste jaren ben ik werkzaam als docent op het MBO en in het volwassenenonderwijs. Ik heb drie kinderen. In de tijd van  Fortuyn ben ik lid geworden van de PvdA.

Vanaf dat moment deed ik vrijwilligerswerk voor de partij. Naast het werk voor de partij zet ik mij op diverse fronten maatschappelijk in. Recentelijk ben ik begonnen aan een zogenaamde master studie Cultuuronderwijs. Op deze manier verbind ik mijn interesse in cultuur met mijn ervaring in het onderwijs. Cultuur is belangrijk, op zichzelf en voor elkaar."

Deel dit bericht met je vrienden!