Tuesday 21 September 2021

Alles over Dordrecht

Aangehouden op de Recklinghausenweg na diefstal naambord

9 november 2009

DORDRECHT - In de nacht van vrijdag 6 november op zaterdag 7 november heeft de politie een 19-jarige jongeman uit Dordrecht aangehouden op verdenking van diefstal.

Hij liep met een vriend naar huis en nam onderweg uit een tuin een naambord mee. Op de Recklinghausenweg kwamen ze echter surveillerende agenten tegen die hen controleerden. Zodoende kwam ook het naambord gemaakt van een dakpan ter sprake. De knul werd aangehouden, zijn vriend in eerste instantie ook. Die mocht even later al weer weg want hij bleek niets met de diefstal te maken te hebben. De 19-jarige kreeg een boete van 75 euro, na betaling mocht hij weer naar huis. Het naambord zal teruggaan naar de rechtmatige eigenaar.

Lees meer over:

diefstal recklingshausenweg
Deel dit bericht met je vrienden!