Friday 17 September 2021

Alles over Dordrecht

Bewoner is boos over luidruchtige werkzaamheden en probeert daarom werklui te verwonden

9 november 2009

DORDRECHT - De politie heeft op zaterdag 7 november rond het middaguur een 37-jarige bewoner van een flat aan de Ruys de Beerenbrouckweg aangehouden.

Hij wordt verdacht van bedreiging en poging tot mishandeling. Het werd de man teveel dat er op zaterdagmorgen voor de flat werkzaamheden plaatsvonden die de nodige herrie met zich meebrachten. Hij riep hen aan maar de werklui hoorden hem niet doordat ze bezig waren en gehoorbescherming op hadden. Daarop begon de man dreigende taal uit te slaan en gooide glazen potjes en een lege wijnfles uit het raam. Hij richtte zijn woede op een van de werklieden die erg schrok van de acties van de man. De politie werd ingeschakeld die de verdachte aanhield. Een van de werklui heeft aangifte gedaan van bedreiging en poging tot mishandeling.

Deel dit bericht met je vrienden!