Friday 17 September 2021

Alles over Dordrecht

Politie treft gewonde aan en verricht drie aanhoudingen (Getuigen gezocht)

9 november 2009

DORDRECHT - De politie heeft zondagochtend 8 november drie mannen van 25 en 32 jaar uit Zwijndrecht en een 24-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden in de omgeving van een horecagelegenheid aan de Baanhoekweg. De politie kreeg  de melding dat er zich een gewond persoon op de Baanhoekweg bevond Hij werd gevonden en bleek snijwonden te hebben.

Onderzoek naar waar dit was gebeurd en door wie dit mogelijk was gedaan,  leidde de politie naar het parkeerterrein  bij een horecagelegenheid waar een en ander zou zijn geëscaleerd na een feest. De politie wist middels onderzoek onder de aanwezige mensen een relatie te leggen tussen de gewonde en nog twee personen waarop zij allen werden aangehouden op verdenking van ernstige mishandeling. Geen van hen is levensbedreigend gewond geraakt.

De precieze toedracht is in het geheel nog niet duidelijk. Om die reden roept de politie dan ook getuigen op zich te melden. U kunt bellen naar de politie via 0900-8844 en vragen naar de recherche in Dordrecht of indien u anoniem wenst te blijven, kunt u bellen naar Meld Misdaad Anoniem, tel: 0800-7000 (gratis)

Lees meer over:

mishandeling baanhoekweg
Deel dit bericht met je vrienden!