Wednesday 22 September 2021

Alles over Dordrecht

Man aangehouden voor meerdere feiten

6 november 2009

DORDRECHT - Een 27-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is donderdagavond 5 november aangehouden aan de Waldeck Pyrmontweg. De man werd door agenten staande gehouden, omdat zijn fietsverlichting niet in orde was. Ook had hij geen identiteitsbewijs bij zich.

Toen de man duidelijk werd gemaakt dat dit beide niet klopte, wilde hij het op een lopen zetten. De agenten hielden de man tegen waarna de man zich begon te verzetten. Agenten hebben de man vervolgens aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. Daar bleek hij tevens gesignaleerd te staan voor een aantal openstaande straffen. De man is ingesloten.

Lees meer over:

aanhouding waldeck pyrmontweg
Deel dit bericht met je vrienden!