maandag 27 september 2021

Alles over Dordrecht

Twee aanhoudingen voor rijden onder invloed

6 november 2009

DORDRECHT - Een 22-jarige man uit Papendrecht is in de nacht van donderdag 5 op vrijdag 6 november aangehouden voor rijden onder invloed. Agenten zagen de man op een bromfiets over de Hugo de Grootlaan rijden toen zij hem staande hielden voor een routinecontrole. Met een blaastest die werd afgenomen werd een promillage van 0,45 gemeten.

Ook bleek de man niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. De agenten hebben de man hierop aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Na verhoor is hij heengezonden. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Ook een 18-jarige man uit Dordrecht is in de nacht van donderdag 5 op vrijdag 6 november aangehouden voor rijden onder invloed. Agenten hielden de man staande tijdens een routinecontrole toen hij in zijn personenauto over de Groenedijk reed. De man, beginnend bestuurder, bleek met een promillage van 0,86 ruim vier keer zo veel te hebben gedronken als de toegestane 0,20 bij een beginnend bestuurder.

De man is aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. Zijn rijbewijs is ingevorderd. Na verhoor is hij heengezonden. De politie heeft proces-verbaal opgemaakt.

Deel dit bericht met je vrienden!