Wednesday 22 September 2021

Alles over Dordrecht

Lawaaidemonstratie bij EGM architecten

6 november 2009

DORDRECHT - Donderdagmiddag 5 november was er door een actiegroep een lawaaiactie bij EGM architecten in Dordrecht. De organisatie doet deze lawaai actie onder de naam “Stop DC 16”. De campagne ‘Stop DC16’ richt zich tegen de bouw en exploitatie van het nieuwe detentiecentrum/ uitzetcentrum op het vliegveld van Rotterdam, Zestienhoven.  Zo ontwierp EGM al de binnenkant van het huidige uitzetcentrum op Zestienhoven en de bajesboten in Zaandam.

Dit was aanleiding genoeg voor de actievoerders om een lawaaiactie te houden in Dordrecht. Bij EGM waren een tiental mensen gekomen met een draagbare sirene, ratels en.spandoeken. De actie is rustig verlopen, maar wel met veel lawaai. Later die dag is deze zelfde groep naar de detentieboot  Bibby Kalmar gegaan in Dordrecht om ook daar een lawaaiactie te houden.

Foto's: Rob van der Woude  

Lees meer over:

demonstratie egm
Deel dit bericht met je vrienden!