dinsdag 28 september 2021

Alles over Dordrecht

Tekenaar Jan Hensema komt met verjaardagskalender

5 november 2009

DORDRECHT - Jan Hensema, landelijk bekend als rechtbanktekenaar, komt op 12 november met een verjaardagskalender uit. De tekening op de voorpagina van de kalender laat het typische Hensemaweer zien: Dordrecht in de sneeuw. De Grote kerk wordt op een typerende wijze gevangen in de typische Hensema-lijnen.

De tijdloze verjaardagskalender wordt gedrukt door drukkerij RAD en is in de boekhandel te koop. De nieuwe Hensema bevat 13 tekeningen en gaat als verjaardagskalender lang mee. Hensema is ook bekend als tekenaar in Dordtse dag- en weekbladen.  Door zijn werk op de openbare weg is hij ook een bekende Dordtenaar geworden.

Lees meer over:

rad tekenaar jan hensema
Deel dit bericht met je vrienden!