maandag 29 november 2021

Alles over Dordrecht

Diefstal uit winkels aan de Voorstraat en het Damplein

30 oktober 2009

DORDRECHT - Een 27-jarige man uit Zwijndrecht is op donderdagmiddag 29 oktober aan de Voorstraat aangehouden voor een winkeldiefstal. De man stak een stuk kaas in zijn zak en werd betrapt door een winkelmedewerker. Die schakelde de politie in waarna de man werd aangehouden.

Diezelfde middag werd eveneens een 43-jarige vrouw uit Dordrecht aangehouden die in een supermarkt aan het Damplein een aantal flessen badartikelen in haar tas stopte zonder te betalen. Ook in dit geval zag een alerte winkelmedewerker de diefstal en hield de vrouw net buiten de winkel staande. Zij werd aangehouden door de politie en voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. Beide personen werden na het verhoor heengezonden.

Deel dit bericht met je vrienden!