maandag 29 november 2021

Alles over Dordrecht

Bijna alle lijsttrekkers voor gemeenteraadsverkiezingen bekend

28 oktober 2009

DORDRECHT - Wethouder Jan Lagendijk (PvdA), wethouder Dion van Steensel (CDA), wethouder Ferdinand van den Oever (VVD), fractievoorzitter Jan Willem van Dongen (D66/ECO Dordt), fractievoorzitter GroenLinks Mary Ruisch, fractievoorzitter BvD Pieter Sleeking en wethouder Aaike Kamsteeg (Christenunie/SGP). Deze mensen hebben als overeenkomst dat zij de lijsttrekker worden voor hun partij tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2010. De SP en de Ouderenpartij worden ook nog op de stemlijst verwacht.

De campagne bij de partijen zal beginnen in januari 2010, alhoewel Sleeking met Beter voor Dordt permanent campagne voert met wijkbezoeken.

Deel dit bericht met je vrienden!