zaterdag 27 november 2021

Alles over Dordrecht

Autobestuurder die meisje heeft aangereden word nog gezocht

27 oktober 2009

DORDRECHT - De politie zoekt een autobestuurder die betrokken was bij een aanrijding. Deze aanrijding gebeurde op maandagmiddag 26 oktober 2009 bij de Nolensweg in Dordrecht. Een kleine blauwe personenauto botste tegen een 12-jarige fietsster uit Dordrecht.

De bestuurder van de auto stapte uit en vroeg naar de gegevens van het meisje. Hij beloofde langs te komen maar deed dat tot op heden niet. Het meisje had letsel aan haar pols en elleboog. De politie verzoekt de autobestuurder contact met haar op te nemen. Getuigen die iets weten of gezien hebben van de aanrijding kunnen ook bellen met nummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Lees meer over:

aanrijding nolensweg
Deel dit bericht met je vrienden!