woensdag 20 januari 2021

Alles over Dordrecht

PvdA Dordrecht in beraad voor begroting gemeente

22 oktober 2009

DORDRECHT - De Dordtse PvdA gaat komend weekeinde in beraad voor de komende begrotingsbehandeling, zo meldt raadslid Jacqueline van den Bergh op haar weblog:

"Het weekend (24-25 oktober 2009) ga ik me met de fractie voorbereiden op de Algemene Beschouwingen. Op dinsdag 10 en woensdag 11 november vindt in de gemeenteraad de behandeling van de Begroting 2010 plaats. Iedere belangstellende is van harte uitgenodigd om hier bij aanwezig te zijn. Voor de PvdA zijn belangrijk: meer werkgelegenheid, ervoor zorgen dat zoveel mogelijk mensen hun baan kunnen behouden en bij werkloosheid weer snel aan de slag kunnen, stimuleren vrijwilligerswerk - ook bij werkloosheid en bij nieuwe Nederlanders, goed minimabeleid (geen armoede in de Drechtsteden), bevorderen integratie/emancipatie, blijven investeren in projecten die direct werk opleveren en de stad versterken, etc. Ik wil dat er vooral voldoende werk is voor iedereen."

Deel dit bericht met je vrienden!