zondag 28 november 2021

Alles over Dordrecht

Vrouw verwond vriend met mes in woning in Sterrenburg

19 oktober 2009

DORDRECHT - Een 37-jarige vrouw uit Dordrecht is op zaterdag 17 oktober aangehouden. Zij wordt ervan verdacht dat zij haar vriend verwond heeft met een mes. De politie kreeg de melding dat er een steekincident had plaatsgevonden in de woning van het stel in Sterrenburg.

Ter plaatse troffen zij de 48-jarige man uit Dordrecht aan, die gewond was aan zijn zij en arm. Hij is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De vrouw was op dat moment niet meer in de woning. Na enige tijd belde zij zelf de politie, waarna zij kon worden aangehouden. Ze is in verzekering gesteld. De politie stelt een onderzoek in.

Lees meer over:

steekincident Sterrenburg
Deel dit bericht met je vrienden!