maandag 18 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Hans Nunnikhoven koploper de Willige Dame Dordrecht

14 oktober 2009

DORDRECHT/ZWIJNDRECHT - De man uit Zwijndrecht in het kampioenschap van de Willige Dame, Hans Nunnikhoven, is na zes van de vijftien ronden in poffertjessalon Visser nog steeds de koploper. Nunnikhoven die in het verleden meermalen kampioen werd van Zwijndrecht, lijkt bij de Willige Dame op jacht te zijn naar zijn tweede titel. Volgens de schaaksite www.tomsschaakboeken.nl zijn de verschillen in de top nog klein en behoren spelers zoals Pierre Smeets. Joop de Jong, Juan Garcia, Jaap Verhoef, Jaap Mol en Hans Berrevoets ook nog tot de kanshebbers.

De Willige Dame verzorgt samen met Zwijndrecht en Sliedrecht op woensdag 21 oktober het zevende Witte Haentoernooi. Alle info op de schaaksite.

Deel dit bericht met je vrienden!