zaterdag 27 november 2021

Alles over Dordrecht

Getuigen gezocht voor aanrijding aan de Chico Mendesring

13 oktober 2009

DORDRECHT - De politie is op zoek naar een bromfietser die omver gereden is op het fietspad bij de Chico Mendesring in Dordrecht. Verder zoekt de politie getuigen die iets hebben gezien van de aanrijding of opzij moesten springen voor de rode personenauto. Deze auto reed op maandagmiddag 12 oktober 2009 rond 16.00 uur het fietspad op.

Agenten hielden de inzittenden, een 63-jarige man uit Dordrecht en een 33-jarige vrouw uit Dordrecht, aan. De twee waren naar een familielid op zoek waarvan ze dachten dat deze vermist was. Dat bleek niet het geval. Kennelijk reden ze het fietspad op waarbij mensen opzij moesten springen. De auto botste wel tegen een brommer maar deze bestuurder reed door. De bromfietser of andere getuigen kunnen bellen met de politie via het nummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Lees meer over:

aanrijding chico mendesring
Deel dit bericht met je vrienden!