zondag 5 december 2021

Alles over Dordrecht

Man ernstig gewond na val uit flat aan de Frank van der Goesstraat

12 oktober 2009

DORDRECHT - – In de nacht van vrijdag 9 oktober op zaterdag 10 oktober is een man ernstig gewond geraakt na een val uit het raam van een flatwoning in de Frank van der Goesstraat. Hij ligt met ernstige verwondingen in het ziekenhuis in Tilburg.  De identiteit van de man is tot op heden nog niet vastgesteld.

De Unit Vreemdelingenpolitie verricht onderzoek naar zijn identiteit. Onderzoek heeft inmiddels uitgewezen dat er geen sprake is van een misdrijf waardoor de man uit het raam viel. Verder onderzoek zal moeten uitwijzen of de man gevallen dan wel gesprongen is en wat daar de reden voor was.

Lees meer over:

flat frank van der goesstraat
Deel dit bericht met je vrienden!