Saturday 18 September 2021

Alles over Dordrecht

Man gewond na bijna-aanrijding aan de Oranjelaan

9 oktober 2009

DORDRECHT - Een 49-jarige man uit Dordrecht is donderdagmiddag 8 oktober omstreeks 15.22 uur gewond geraakt bij een bijna-aanrijding met een taxi. De taxichauffeur reed door na dit incident en de politie en dan ook op zoek naar hem.

Het slachtoffer reed in zijn scootmobiel op de Noordendijk, komend vanuit de richting Oranjelaan en gaande in de richting van de Groene Zoom. Ter hoogte van de Baden Powellaan wilde de 49-jarige man de Groene Zoom rechtdoor oversteken. Op dat moment kwam hem een taxi tegemoet die voor hem afsloeg, de Baden Powellaan op.

Vermoedelijk heeft de taxichauffeur de man in de scootmobiel niet gezien. Het slachtoffer kon door de afslaande taxi niet op tijd tot stilstand komen en moest uitwijken om niet aangereden te worden. Hij raakte daardoor de middenberm en sloeg om met zijn voertuig. Hij werd met knieletsel naar het ziekenhuis gebracht.
De politie is op zoek naar de taxichauffeur die afsloeg. Hij/zij wordt verzocht zich te melden bij de politie. Ook getuigen die zich nog niet gemeld hebben bij de politie worden verzocht contact te leggen. Dit kan via 0900-8844 (lokaal tarief)

Deel dit bericht met je vrienden!