zaterdag 27 februari 2021

Alles over Dordrecht

Fietser aangereden - politie zoekt naar getuigen

25 september 2009

DORDRECHT - De politie is op zoek naar mogelijk getuigen van een aanrijding tussen een  fietser en een donker kleurige personenauto. De aanrijding vond plaats op maandagmiddag 21 september 2009 omstreeks 17.00 uur op de rotonde van de Hastingsweg. Een 16-jarige jongen uit Dordrecht kwam vanaf de dijk aan fietsen en ging richting Stadspolders.

De personenauto reed tegen het achterwiel van de fiets. De bestuurster van de auto stopte en vroeg of hij wat mankeerde. De jongen liep geen letsel op en daarop stapte de vrouw in en reed weg. De fiets liep echter behoorlijke schade op. De jongen had een kenteken onthouden, maar na onderzoek van de politie bleek het kenteken niet te kloppen. De jongen zit nu met de schade. De politie is op zoek naar de bestuurster van de personenauto of mensen die iets gezien hebben of weten van deze aanrijding. Ze worden verzocht te bellen met de politie op

Deel dit bericht met je vrienden!