donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Bromfietser met rijontzegging rijdt onder invloed op de Louis Bothstraat

22 september 2009

DORDRECHT - In de nacht van maandag op dinsdag 22 september is een 46-jarige man uit Dordrecht aangehouden. Surveillerende agenten zagen hem rond middernacht op een bromfiets rijden op de Louis Bothastraat. Toen de man de agenten zag, deed hij de verlichting uit en reed verder, waarop de agenten besloten om poolshoogte te nemen.

De man, die inmiddels in de Paul Krugerstraat was aangekomen, bleek bij controle een rijontzegging te hebben. Ook werd bij hem een blaastest afgenomen, waaruit bleek dat hij onder invloed was. Hierop wilden de agenten de man aanhouden, waarbij hij hevig tegen werkte. Nadat collega-agenten ter plaatse waren gekomen, kon de man alsnog worden aangehouden. Hij is ingesloten.

Deel dit bericht met je vrienden!