donderdag 21 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Verwarde man op vluchtstrook aangehouden

21 september 2009

DORDRECHT - Een 45-jarige man uit Zevenbergen is in de nacht van zaterdag op zondag 20 september rond 04.45 uur aangehouden op de A16 richting Rotterdam. De man stond op de vluchtstrook een sigaret te roken toen surveillerende agenten even poolshoogte kwamen nemen.

Zij troffen een verwarde man aan die naar alcohol rook, zeer onvast ter been was en met een dubbele tong sprak. Hij werd aangehouden voor het gebruik van alcohol. Zijn auto bleek een lekke band en schade te hebben aan de rechterplank. De man werd in verwarde toestand naar het politiebureau gebracht waar hij door zijn vriendin werd opgehaald. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Lees meer over:

rijbewijs A16
Deel dit bericht met je vrienden!