donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Vrouw beroofd van laptop en telefoondoor groep van vier

21 september 2009

DORDRECHT - De politie zoekt getuigen van de beroving van een 23-jarige vrouw uit Dordrecht. De voetgangster kwam op 19 september om 12.00 uur uit de Karel Doormanlaan en stak de Laan der Verenigde Naties over om de Patersweg op te lopen. Net voor de kruising met de Zuidendijk stopte plots een zwarte Volkswagen Golf, waar kort na elkaar twee mannen uitstapten. Beide mannen pakten de vrouw vast en haalden een laptop en telefoon uit haar schoudertas.

De vrouw verzette zich tegen de verdachten, maar dit mocht niet baten. De twee renden naar de stilstaande Golf waar nog twee personen in zaten. De auto, waar op dat moment dus in totaal vier personen zaten, reed vervolgens over de Zuidendijk in de richting van de Jacob Marisstraat.
De politie is op zoek naar getuigen en/of naar mensen die meer van deze beroving weten. De politie vraagt hen te bellen naar 0900-8844 (lokaal tarief). Anoniem bellen kan ook naar nummer 0800-7000 (gratis).

Deel dit bericht met je vrienden!