Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Nieuwe gemeentesecretaris Dordrecht benoemd'
15sep 2009

Nieuwe gemeentesecretaris Dordrecht benoemd

DORDRECHT - In hun vergadering van dinsdag 15 september hebben burgemeester en wethouders met onmiddellijke ingang drs. M.R. Schurink benoemd tot secretaris van de gemeente Dordrecht.

Maarten Schurink volgt de heer H.W.M. Wesseling op, die sinds 1 september j.l. werkt als voorzitter van de netwerkdirectie Drechtsteden. De heer Schurink (22-09-1975) kwam begin 2006 bij de gemeente Dordrecht werken als hoofd van de afdeling Strategie en Beleidsplanning van het Stadsbestuurscentrum. Later werd hij directeur van het Stadsbestuurscentrum.

In het afgelopen jaar nam hij al - als eerste loco-secretaris - de functie van gemeentesecretaris gedurende ruim zes maanden waar. Voor zijn komst naar Dordrecht werkt de heer Schurink als senior adviseur bij de adviesgroep Openbaar Bestuur van de Berenschot Groep en als beleidsmedewerker op het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Schurink studeerde aan de Katholieke Universiteit Nijmegen politicologie en bestuur en organisatie. De nieuwe gemeentesecretaris woont samen en heeft twee kinderen.

Foto: Piet MesDeel dit bericht met je vrienden!