Saturday 18 September 2021

Alles over Dordrecht

PvdA raadslid Hilton Weidema overleden

15 september 2009

DORDRECHT - In de nacht van zondag op maandag is raadslid Hilton Weidema overleden. Hilton Weidema was sinds maart 2006 gemeenteraadslid voor de PvdA en moest korte tijd geleden al zijn fractievoorzitterschap van de PvdA neerleggen.

De vergadering van de adviescommissie van 15 september van de gemeenteraad  wordt vanwege het overlijden van Hilton geannuleerd.

In de raadsvergadering van 6 oktober zal Hilton op passende wijze worden herdacht. Zowel op de site van de PvdA Dordrecht als bij PvdA/Leiden wordt aandacht besteed aan zijn overlijden.  Op de Dordtse PvdA site staat over Hilton:

Hilton Weidema overleden

In de nacht van zondag 13 op maandag 14 september 2009 is Hilton Weidema overleden aan de gevolgen van zijn ziekte, die hem zo plotseling en hard heeft getroffen.
Vanaf 2006 was hij de fractievoorzitter van de PvdA-fractie in Dordrecht en hij deed dit met hart en ziel. Zijn weloverwogenheid en standvastigheid hebben wij altijd erg gewaardeerd. Hij liet iedereen in zijn/haar waarde en bood ruimte aan verscheidenheid. In het overleg zocht hij overeenstemming, maar hij ging de discussie niet uit de weg. Hij zette zich in voor een sociale en rechtvaardige samenleving. Hij wilde nog zoveel bereiken met de PvdA. Zijn inzet was onvermoeibaar, maar zijn lichaam kon niet meer. Hoewel we wisten we dat het ging gebeuren, is het toch heel moeilijk. Wij wensen zijn vrouw en (klein)kinderen heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies

Lees meer over:

PvdA overleden Hilton Weidema
Deel dit bericht met je vrienden!