Monsterscore FC Dordrecht in Eindhoven

14 september 2009

DORDRECHT - Een superieur FC Dordrecht heeft op vrijdag 11 september 2009 in Eindhoven een sensationele monsterscore neergezet. In het Jan Louwers Stadion werd de thuisclub met 0-8 verpletterd.

Voor rust hield een gretig jagend Dordt de tegenstander volledig op eigen helft vastgepind en was de wedstrijd door doelpunten van Zeefuik, Verhoek en Delanoy al beslist (0-3). Eindhoven, dat eerder tegen MVV en Excelsior uit geslagen positie nog terug had weten te komen, werd na tien minuten in de tweede helft volledig overlopen.
Versluis, Coster en Muhamadu verdubbelden in een tijdsbestek van drie minuten de score. Verhoek en Kalisse schoten vervolgens de grootste uitzege uit de club-geschiedenis in de boeken: 0-8.