donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Bromfietscontrole leidt tot 20 boetes

11 september 2009 (door Josette Huisman)

DORDRECHT/ZWIJNDRECHT - Tijdens bromfietscontroles hebben politieagenten van het Verkeershandhavingsteam 20 bekeuringen uitgeschreven. Ze deden dit 13 keer wegens het overschrijden van de constructiesnelheid, 3 keer wegens het rijden zonder rijbewijs.

2 keer voor het niet dragen van een valhelm, 1 keer voor het niet tonen van een rijbewijs en 1 keer voor een lekke uitlaat. Ze hielden de controles op donderdag 10 september 2009 op de Brugweg in Zwijndrecht en op het fietspad van de Rondweg in Dordrecht. In totaal werden 57 bromfietsen aan een controle onderworpen. De controles hebben als doel het verbeteren van de verkeersveiligheid en het verminderen van bromfietsoverlast.

Deel dit bericht met je vrienden!