maandag 27 september 2021

Alles over Dordrecht

Bierfles tegen hoofd in café aan de Groenemarkt

11 september 2009 (door Josette Huisman)

DORDRECHT - Een 36-jarige man uit Dordrecht is door politieagenten aangehouden wegens mishandeling. Dit gebeurde op donderdagavond 10 september 2009 omstreeks 23.45 uur in een café aan de Groenmarkt.

De man zocht ruzie met een aantal klanten en gooide daarbij een volle bierfles tegen het hoofd van een 22-jarige medewerker. De man ging er daarna vandoor. Hij werd even later na een zoekactie door politieagenten aangehouden op het Papeterspad. De medewerker liep een snijwond achter zijn oor op, welke in het ziekenhuis is gehecht. De verdachte is ingesloten en in verzekering gesteld. De politie heeft de zaak in onderzoek en maakt proces-verbaal op.

Deel dit bericht met je vrienden!