Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Nieuwe directeur Drechtwerk'
09sep 2009

Nieuwe directeur Drechtwerk

DRECHTSTEDEN - Marco Wilke nieuwe directeur Drechtwerk
 
Het Algemeen Bestuur van Drechtwerk heeft de heer Marco Wilke per 1 oktober benoemd tot directeur van Drechtwerk. De 47-jarige Wilke was van 1998 tot 2002 directeur van de Sociale Dienst in Dordrecht. Daarna werkte hij onder meer als directeur van de dienst beleidsontwikkeling in Tilburg. Sinds 2008 is hij als partner bij BMC actief in de consultancy. Vanuit die positie was hij onder meer interim-gemeentesecretaris in Tilburg en informateur bij de coalitievorming in Tilburg en Roosendaal. Wilke is kroonlid van de Sociaal Economische Raad en lid van de denktank Leven lang leren.
 
Bij de Sociale Werkvoorziening Drechtsteden werken ruim 2000 medewerkers. Drechtwerk zit midden in een ingrijpend veranderingsproces. Zo krijgt het bedrijf nieuwe huisvesting naast het bestaande gebouwencomplex aan de Kamerlingh Onnesweg. De reorganisatie van het bedrijf en management zijn in volle gang. Verder is het de bedoeling meer mensen buiten Drechtwerk zelf te laten werken.
Wilke ziet het als zijn belangrijkste taak om Drechtwerk verder te laten groeien tot een sterk en gezond bedrijf waar mensen hun mogelijkheden en capaciteiten optimaal kunnen ontwikkelen.Deel dit bericht met je vrienden!