Thursday 23 September 2021

Alles over Dordrecht

Het nieuwe winterseizoen bij Skicentrum Drechtsteden van start

8 september 2009

DORDRECHT - Het nieuwe winterseizoen 2009/2010 bij Skicentrum Drechtsteden gaat van start met de open dagen op zaterdag 12 en zondag 13 september a.s. vanaf 10.00 uur. Tijdens de open dagen worden gratis ski en snowboard groepslessen voor volwassenen en kinderen aangeboden, excl. de kosten voor het gebruik van het materiaal, en start de inschrijving voor de cursussen in het nieuwe seizoen. Bij aankoop van een ski- of snowboardcursus ontvangt men tijdens de open dagen 5 euro korting op het cursusgeld.

Op zondag 13 september worden er demonstraties gegeven door leden van Skiteam Dordrecht en leraren van de skischool, zijn er clinics over het onderhoud van het skimateriaal en zijn er kraampjes met diverse aantrekkelijke aanbiedingen. Voor de innerlijke mens kan men terecht bij “Bij Berry”. Skicentrum Drechtsteden in de Hollandse Biesbosch/Merwelanden aan de Vogelaarsweg. 
Website: www.ski-baan.nl e-mail: info@ski-baan.nl

Deel dit bericht met je vrienden!