donderdag 21 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Twee mannen worden aangehouden voor bezit illegaal vuurwerk

4 september 2009

DORDRECHT - Twee mannen van 27 en 28 jaar uit Den Haag zijn door politieagenten aangehouden wegens het bezit van verboden vuurwerk. Dit gebeurde op donderdagavond 3 september 2009 omstreeks 21.30 uur op de Rijksweg A16.

Politieagenten onderschepten na een tip de auto van de verdachten. In de auto troffen ze 300 zogenaamde vlinders, twee mortierbommen zo groot als een basketbal en een mortierkoker, die gebruikt wordt voor het afschieten van de mortieren, aan. De spullen, die als zeer gevaarlijk en professioneel vuurwerk te boek staan, zijn in beslag genomen. De beide verdachten zijn ingesloten en de politie heeft de zaak in onderzoek.

Lees meer over:

vuurwerk A16
Deel dit bericht met je vrienden!