maandag 17 mei 2021

Alles over Dordrecht

Bedreiging en beroving Voorstraat

24 augustus 2009

DORDRECHT - De politie is op zoek naar getuigen van een bedreiging en beroving. Deze vond op vrijdagmiddag 21 augustus 2009 omstreeks 15.15 uur plaats op respectievelijk de Voorstraat en de Kolfstraat.

Een 16-jarige jongen uit Dordrecht werd door een nog onbekende man bedreigd op de Voorstraat. Hij moest met de man meelopen en werd even later in de Kolfstraat onder bedreiging beroofd van zijn ketting en horloge. Door een aantal politieagenten werd in de omgeving gezocht naar de verdachte, maar deze werd niet meer aangetroffen. De 16-jarige jongen deed aangifte bij de politie.

De politie heeft de zaak in onderzoek. Ze is met name op zoek naar twee vrouwen die op de Voorstraat liepen te winkelen en politieagenten waarschuwden. Deze vrouwen en andere getuigen die iets gezien hebben of weten van deze zaak worden verzocht te bellen met de recherche op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief) of gratis met misdaad M op telefoonnummer 800-7000.

Lees meer over:

Voorstraat Kolfstraat
Deel dit bericht met je vrienden!