donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Wantijbad open voor Hondenzwemmen

24 augustus 2009

DORDRECHT - Dit seizoen is het mooiste buitenbad van Nederland open onder soms wel tropische omstandigheden. De bezoekersaantallen overtreffen vele records en duizenden mensen weten hun weg dagelijks naar het bad te vinden. Aan dit alles komt uiteindelijk ook dit jaar weer een eind. Afhankelijk van de weersverwachtingen sluit het bad zijn deuren weer op zondagmiddag 30 augustus om 17.00 uur.

De traditionele afsluiting ligt in het inmiddels bekende honden-uurtje van 17.00-18.00 uur.

Dat is moment waarop sommige dierenliefhebbers het hele seizoen al gewacht hebben. Honden en bazen zijn in dat uur welkom om samen met hun kameraad een duik te nemen. De deelname is gratis en wordt ondersteund door dierenwinkel Mascha met een presentje voor hond en baas en de dierenambulance Dordrecht.

Voor vragen kunt u terecht bij de bedrijfsleider van het zwembad Bas Heijstek of Remy (078-6130203).

Mocht het mooie weer van deze zomer aan blijven houden dan is het mogelijk dat ook het bad langer openblijft voor regulier zwemmen. In dat geval wordt het hondenzwemmen een weekje uitgesteld.

Lees meer over:

hondenzwemmen wantijbad
Deel dit bericht met je vrienden!