zaterdag 4 december 2021

Alles over Dordrecht

Bas Heijstek zwaait af bij Wantijbad of doet stapje terug

21 augustus 2009

DORDRECHT - Bas Heijstek (75) zwaait af als bedrijfsleider van het Wantijbad en Maarten Stam volgt hem op. Dit is dan toch het nieuws aan het einde bijna van het bad seizoen. Bas krijgt vandaag daarom ook alle aandacht in het HAH-blad Dordt centraal waarin hij aankondigt eindelijk eens 500 niet gelezen boeken uit zijn boekenkast aandacht te gaan geven. Bas doet een stap terug, is de terechte onderkop want hij gaat door bij Inter Amicos en in de Wilhelminakerk.

Heijstek was 22 jaar het belangrijkste gezicht van het bad rond de kassa. Mede dankzij de stichting Wantijbad bestaat het bad nog steeds onder leiding van voorzitter Jan van Zurk met ook een belangrijke rol voor Bert Braanker.  

Deel dit bericht met je vrienden!