donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Aanrijding kruising Krispijnseweg/Prinses Julianaweg

18 augustus 2009

DORDRECHT - Op maandagmiddag 17 augustus 2009 omstreeks 12.50 uur vond op de kruising Krispijnseweg met de Prinses Julianaweg in Dordrecht een aanrijding plaats tussen een personenauto en een bromfietser. Een personenauto bestuurd door een 74-jarige man uit Dordrecht sloeg vanaf de Prinses Julianaweg rechtsaf om de Krispijnseweg op te rijden.

Hij zag daarbij een 36-jarige bromfietser uit Dordrecht over het hoofd die rechtdoor wilde rijden in de richting van de Brouwersdijk. Een aanrijding volgde. De bromfietser had last van zijn rug en is per ambulance voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. De personenauto raakte licht beschadigd en de bromfiets liep forse schade op.

Deel dit bericht met je vrienden!