maandag 27 september 2021

Alles over Dordrecht

Man krijgt tijdelijk huisverbod opgelegd

10 augustus 2009

DORDRECHT - Een 79-jarige man uit Dordrecht heeft een tijdelijk huisverbod opgelegd gekregen nadat hij vrijdagmiddag 7 augustus zijn 51-jarige vrouw en twee zoons, van respectievelijke 20 en 32 jaar, met een mes had bedreigd.

Ook zou hij zijn vrouw al meerdere keren hebben mishandeld. Vrijdagmiddag liep een ruzie tussen de man en de vrouw zo uit de hand dat de man een mes pakte en zijn vrouw en kinderen bedreigde. Hierop vluchtten de vrouw en zoons naar buiten en belden de politie. Deze kon de man even later in zijn woning aanhouden. De man is meegenomen naar het politiebureau waar hij later die avond een tijdelijk huisverbod opgelegd heeft gekregen.

Deel dit bericht met je vrienden!