woensdag 8 december 2021

Alles over Dordrecht

Drie mannen betrapt tijdens stelen jetski aan de Piersonstraat

10 augustus 2009

DORDRECHT - In de nacht van vrijdag 7 augustus op zaterdag 8 augustus zijn aan de Piersonstraat twee 21-jarige mannen en een 28-jarige man uit Dordrecht aangehouden voor het stelen van een jetski.

Een buurtbewoner hoorde rond 3.30 uur onbekende geluiden uit de ondergrondse garage komen en belde de politie. Toen die ter plaatste kwam, kwamen net de drie mannen met een auto en aanhanger met daarin een jetski de uitrit uitrijden. De agenten hielden de auto staande en controleerden de gegevens van de jetski. Toen deze op naam bleek te staan van een bewoner van de Piersonstraat, werden de mannen aangehouden. Ze zijn voor verhoor meegenomen naar het bureau.

Lees meer over:

diefstal jetski piersonstraat
Deel dit bericht met je vrienden!