maandag 27 september 2021

Alles over Dordrecht

Verkeersruzie leidt tot mishandeling

7 augustus 2009

DORDRECHT - De politie heeft een 31-jarige man uit Dordrecht aangehouden voor mishandeling. Een 28-jarige man uit Dordrecht deed hiervan op woensdag 5 augustus 2009 aangifte.

De twee kregen ruzie bij de afslag van de rijksweg A16 naar de Laan der Verenigde Naties in Dordrecht. De betrokkenen hebben al langere tijd onenigheid met elkaar. Op woensdagavond reed de 31-jarige achter de auto waarin de 28-jarige zat. Deze stopte op de vluchtstrook.

De 31-jarige kwam op de auto af en sloeg uiteindelijk met een stuk hout richting de 28-jarige. Deze raakte gewond aan zijn arm. De politie stelde een onderzoek in en de aanhouding van de verdachte volgde op donderdagmorgen 6 augustus 2009.

Deel dit bericht met je vrienden!