Wednesday 22 September 2021

Alles over Dordrecht

Ernstige mishandeling in parkeergarage aan de Brouwersdijk

4 augustus 2009

DORDRECHT - Na onderzoek heeft de politie Zuid-Holland-Zuid drie verdachten aangehouden wegens mishandeling van een 39-jarige man uit Dordrecht. De verdachten, 20 en 22 jaar uit Dordrecht en 23 jaar uit ‘s-Gravenhage werden in de periode van 24 juli tot 31 juli 2009 aangehouden na intensief onderzoek.

De man werd zodanig mishandeld door de drie verdachten dat hij zwaar gewond in het ziekenhuis werd opgenomen. De mishandeling vond plaats op donderdagavond 7 mei 2009 omstreeks 20.30 uur buiten bij de ingang van de parkeergarage van een supermarkt aan de Brouwersdijk in Dordrecht. Politieagenten troffen de man aan met een hoofdwond. Hij bloedde hevig uit zijn mond en had letsel aan zijn kaak 

Hij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De man kon zich niets van het voorval herinneren. Waarom de man mishandeld werd is voorlopig nog niet helemaal duidelijk geworden. Daar lopen de verhalen over uiteen. De verdachten zijn na verhoor heengezonden. De politie maakt proces-verbaal op en de verdachten moeten zich binnenkort voor de rechter verantwoorden.

Deel dit bericht met je vrienden!